https://www.facebook.com/zoltannagysensei/

–––––––––––––––––––––––––––––

Incepand cu luna DECEMBRIE 2017 , noua titulatura pentru vechiul Club Fudokan este JKA SHOTOKAN KYOKAI KARATE TIMISOARA !

Clubul Sportiv FUDOKAN KARATE  TIMISOARA, a fost fondat in OCTOMBRIE 1998 ,si este un club sportiv cu personalitate juridica de drept privat, este independent fata de orice  formatiune politica si nu are scop lucrativ.

Culorile clubului : ROSU-caldura,pasiune,stapanire de sine,entuziasm,actiune ; NEGRU – constanta,prudenta,creativitate,intelepciune,putere.

Scopul Clubului Sportiv FUDOKAN KARATE este dezvoltarea armonioasa fizica si psihica a tinerilor prin practicarea karate-do, precum si promovarea karate-ului ca sport de performanta.

Clubul  Sportiv FUDOKAN KARATE TIMISOARA s-a infiintat in anul 1998 sub conducerea d-nului Zoltan Nagy si a desfasurat  primele antrenamente de karate-do in sala de sport a Scolii Generale nr. 12 , Timisoara.

Printre primii elevi ai clubului mentionam pe:Pfandl Erwin,Sarbu Maria,Patrascu Mihai,Gontian Adrian,Rosu Camelia,Mocanu Arthur,Mocanu Noemi,Iuga Bogdan,Iuhas Andrei, Antalfi Loredana, Schein Alexandru, Stemler Robert,Pitica Iasmina,Lupu Alesia,Golosie Daniel,Burian Caius,Sas Ioana,Cociorva Ovidiu(pm).


In perioada 1998-2002 Clubul Fudokan Timisoara si-a desfasurat activitatea sportiva in cadrul Federatiei Romane de Karate Traditional .

Clubul Sportiv FUDOKAN KARATE TIMISOARA a fost  afiliat in perioada 2003-2012 la Federatia Romana de Arte Martiale(FRAM) .

Incepand cu anul 2013  Clubul Fudokan este membru fondator in Asociatia Nationala de Karate – JKA WF ROMANIA.


fudokan_timisoara

Obiectivul nostru principal este promovarea pe scara larga a artei martiale KARATE-DO prin numeroase actiuni  – stagii de pregatire, participari la competitiile nationale si internationale , demonstratii ,etc.

Conducerea clubului, este preocupata si de organizarea de cantonamente (tabere) de karate-do,  precum si de participarea la stagii de pregatire coordonate de mari maestri.

Cartea noastra de vizita este reprezentata de sensei  Zoltan Nagy    5 dan, cu o experienta de peste 32 de ani in antrenamentele de karate-do , din care  23 de ani ca instructor si  antrenor , precum si cele peste 500 de medalii nationale si internationale castigate de sportivii clubului FUDOKAN KARATE TIMISOARA, in cei 19 ani de activitate.

ACTIVITATI ORGANIZATE:

* doua-trei antrenamente-saptamanal pentru toti sportivi  astfel:

1.grupa de incepatori –copii cu varsta cuprinsa intre  6-9 ani

2.grupa de avansati – copii cu varsta peste 10 ani

3.grupa de performanta

* demonstratii de karate si concursuri pentru copii

*  competitii -Campionatul National, Cupa Romaniei, Cupa Memorial ,,Ovidiu Cociorva”,Cupa Memorial Ionut Groza, Campionatul European ,Campionatul Mondial de Karate

* tabara de vara la munte – anual in perioada 20-30 IUNIE

* seminarii si stagii de karate cu mari maestri

* examene de grad (centuri) pentru toti sportivii

Programul de antrenament este stucturat functie de varsta si  nivelul de pregatire; grupa de performanta umareste programul competitional anual, iar perioada inter-competitionala cuprinde antrenamente cu specific de autoaparare.

Daca vrei sa fi sanatos fizic si psihic, daca vrei sa scapi de timiditate si sa-ti faci prieteni noi, daca vrei sa fi mai puternic si sa ai incredere in tine, daca vrei sa ajungi campion, atunci vino sa te antrenezi impreuna cu noi!

NOUL PROGRAM  DE ANTRENAMENTE 

JKA SKT  1 – Scoala Generala Nr.2 , Str. Mures, Nr.8

SPORT CLASS KARATE – INCEPATORI si AVANSATI

LUNI si JOI – 19.00-20.00

Antrenamente de karate traditional pentru incepatori si avansati – SPORT SI INTRETINERE –

2 ANTRENAMENTE/SAPTAMANA

HIGH CLASS KARATE – AVANSATI

LUNI – 20.00 ,  MIERCURI – 20.00 , JOI – 20.00 

Antrenamente de karate traditional pentru avansati –SPORT SI PERFORMANTA-

3 ANTRENAMENTE/SAPTAMANA

============================================================================================

JKA SKT 2 – Calea Aradului,(Curtea fostei fabrici UTT,intrarea prin parcarea Magazinului Penny)

SPORT CLASS KARATE – INCEPATORI si AVANSATI

MARTI  18.00-19.00, VINERI 18.00-19.00

Antrenamente de karate traditional pentru incepatori si avansati – SPORT SI INTRETINERE –

2 ANTRENAMENTE/SAPTAMANA