https://www.facebook.com/zoltannagysensei/

—————————————————————————————

Incepand cu luna DECEMBRIE 2017 , noua titulatura pentru vechiul Club Fudokan este

JKA SHOTOKAN KYOKAI KARATE TIMISOARA !

Clubul Sportiv FUDOKAN KARATE  TIMISOARA, a fost fondat in OCTOMBRIE 1998 ,si este un club sportiv cu personalitate juridica de drept privat, este independent fata de orice  formatiune politica si nu are scop lucrativ.

Culorile clubului : ROSU-caldura,pasiune,stapanire de sine,entuziasm,actiune ; NEGRU – constanta,prudenta,creativitate,intelepciune,putere.

Scopul Clubului Sportiv FUDOKAN KARATE este dezvoltarea armonioasa fizica si psihica a tinerilor prin practicarea karate-do, precum si promovarea karate-ului ca sport de performanta.

Clubul  Sportiv FUDOKAN KARATE TIMISOARA s-a infiintat in anul 1998 sub conducerea d-nului Zoltan Nagy si a desfasurat  primele antrenamente de karate-do in sala de sport a Scolii Generale nr. 12 , Timisoara.

Printre primii elevi ai clubului mentionam pe:Pfandl Erwin,Sarbu Maria,Patrascu Mihai,Gontian Adrian,Rosu Camelia,Mocanu Arthur,Mocanu Noemi,Iuga Bogdan,Iuhas Andrei, Antalfi Loredana, Schein Alexandru, Stemler Robert,Pitica Iasmina,Lupu Alesia,Golosie Daniel,Burian Caius,Sas Ioana,Cociorva Ovidiu(pm).

 

In perioada 1998-2002 Clubul Fudokan Timisoara si-a desfasurat activitatea sportiva in cadrul Federatiei Romane de Karate Traditional .

Clubul Sportiv FUDOKAN KARATE TIMISOARA a fost  afiliat in perioada 2003-2012 la Federatia Romana de Arte Martiale(FRAM) .

Incepand cu anul 2013  Clubul Fudokan este membru fondator in Asociatia Nationala de Karate – JKA WF ROMANIA.

 

fudokan_timisoara

Obiectivul nostru principal este promovarea pe scara larga a artei martiale KARATE-DO prin numeroase actiuni  – stagii de pregatire, participari la competitiile nationale si internationale , demonstratii ,etc.

Conducerea clubului, este preocupata si de organizarea de cantonamente (tabere) de karate-do,  precum si de participarea la stagii de pregatire coordonate de mari maestri.

Cartea noastra de vizita este reprezentata de  Zoltan Nagy Sensei 5 dan, cu o experienta de peste 35 de ani in antrenamentele de karate-do , din care peste 25 de ani ca instructor si  antrenor , precum si cele peste 500 de medalii nationale si internationale castigate de sportivii clubului nostru, in cei peste 20 de ani de activitate.

ACTIVITATI ORGANIZATE:

* doua-trei antrenamente-saptamanal pentru toti sportivi  astfel:

1.grupa de incepatori –copii cu varsta cuprinsa intre  6-9 ani

2.grupa de avansati – copii cu varsta peste 10 ani

3.grupa de performanta

* demonstratii de karate si concursuri pentru copii

*  competitii -Campionatul National, Cupa Romaniei, Cupa Memorial ,,Ovidiu Cociorva”,Cupa Memorial ,,Ionut Groza”, Campionatul European ,Campionatul Mondial de Karate.

* tabara de vara la munte – anual in perioada IUNIE-IULIE

* seminarii si stagii de karate cu mari maestri

* examene de grad (centuri) pentru toti sportivii

Programul de antrenament este structurat in functie de varsta si  nivelul de pregatire; grupa de performanta umareste programul competitional anual, iar perioada inter-competitionala cuprinde antrenamente cu specific de autoaparare.

Daca vrei sa fi sanatos fizic si psihic, daca vrei sa scapi de timiditate si sa-ti faci prieteni noi, daca vrei sa fi mai puternic si sa ai incredere in tine, daca vrei sa ajungi campion, atunci vino sa te antrenezi impreuna cu noi!